Dolce&Gabbana:The One(FFI)(100ML)

Dolce & Gabbana The One for Men parfüm leírása

Kétségbevonhatatlan karizma és kifinomultság. Ezek azok a jellemzők, melyeket a Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Parfum megtestesít és egy szempillantás alatt átad önnek. Fedezze fel a The One sorozat következő varázslatos illatát, mely még mélyebb érzéki élményben részesíti önt és a környezetét, mint korábban bármikor.

  • férfias és vonzó férfi illat
  • rendkívül intenzív és kifinomult
  • a The One sorozat klasszikus, geometrikus formájú üvegcséjében

Az illat összetétele
Elsőként a grépfrút, koriander és bazsalikom illatjegyei jelennek meg. hogy gondoskodjanak a ragyogó és elegáns első benyomásról és a keletiesen pikáns kompozíció leleplezéséről. Amint a fejjegyek kissé hátrébb húzódnak, színre lép a kardamom és a narancsfavirág édességével megtámogatott gyömbér fűszeres kombinációja. Végezetül az utolsó szakaszban a hosszú kicsengésről gondoskodva kibontakozik az illat dohánynak, ámbrának és cédrusfának köszönhető gazdagsága.

Az illat története
Nem csupán a tartalma az, ami a Dolce & Gabbana The One for Men parfümöt rendkívülivé teszi, de az üvegcséje is. Dizájnja hű marad a The One kollekcióhoz és olyan, sötét árnyalatokban pompázó, tiszta vonalú, elegánsan geometrikus formát kínál, melynek csúcspontja a fémesen fénylő, fekete kupak.

10.900 Ft 26.990 Ft
Please select variants first