MAJERIK HOTEL HÉVÍZ***

Szállodánk a Közép Európában egyedülálló Hévízi Gyógy-tó tőszomszédságában található, ahol a gyógyulni vágyók ízületi, valamint reumatikus panaszaik kezelésére és a rehabilitációs időszak kellemes eltöltésére választhatják szállodánkat. Vagy éppen csak egy kellemes hétvége eltöltésére, pihenésre és kikapcsolódásra vágynak szívesen látott vendégek nálunk. A Hotel Majerik*** egy vagy kétágyas, balkonos, jól felszerelt szobái biztosítják a nyugodt pihenést.
Szállodánkban 12 egyágyas és 35 kétágyas szobák, valamint 9 apartman található. Éttermünk és kávézónk kellemes, meghitt beszélgetésekre, összejövetelekre a legalkalmasabb. Szolgáltatásaink repertoárján szerepel a vendégek kényelmének biztosítására, szauna, konferencia terem. Szállodánk kertjéből pár perc alatt egy kellemes sétával elérhetik a Gyógyfürdőt.


Előfoglalási akció:

Foglalja le nálunk a szálláshelyet,mert Mi többet adunk..Nálunk 2 éjszaka 2 fő részére félpanzióval és parkolással együtt az ár már 34.000Ft tól elérhető!Nálunk lefoglalja,és az általunk kiállított utalvánnyal kedvezményes áron fizethet a szálláson!


Amennyiben kérdése merülne fel írjon nekünk és mi visszahívjuk Önt!

ONLINE FOGLALÁS

Foglaljon időpontot időben. A foglalását e-mailben igazoljuk vissza.